EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

automatizari in industria petrolului, automatizare in industria petorliera, automatizare in industria gazelor naturale

Cerinta pentru industria de Petrol si Gaz este de a respecta reglementari si a asigura securitate a procesului  in timp ce se imbunatateste profitul global. Toate acestea pot fi obtinute prin software-ul de automatizare de la nivelul intreprinderii si prin solutiile oferite de Emerson. Special pentru suita de nevoi ale clientilor nostri, oferim tehnologia  de ultima generatie, fiabilitate, o experienta vasta impreuna cu o retea de sprijin in intreaga lume.


 

Offshore_solutions

Solutii in largul marii

Provocarea actuala a ciclului de viata a extensiilor si reducerea OPEX a platformelor de productie existente necesita o noua perspectiva asupra sistemului de automatizare

 

Onshore_production

Productie la tarmul marii

Tendinta spre o sursa inteligenta necesita o solutie pentru control mai complicata. Solutia Emerson ofera un controler unitate sau o solutie de control distribuita, pentru a combina mai multe locuri de foraj, potrivite mediului aspru la o locatie aflata la distanta.

 

FPSO_Solutions

Solutii FPSO

Conceptul de distributie integrata al controlerului de proces si controlerului de siguranta (SIL-2) de la Emerson este perfect potrivit pentru imbunatati sau a construi noi FPSO (Platforma plutitioare de Productie, Depozitare si Descarcare) sau FSO (Platforma plutitioare de Depozitare si Descarcare Nave).

 

Midstream_Solutions

Solutiile pentru conductele de transport

Solutiile complete pentru automatizarea conductelor de transport, incluzand RTU-uri, controlul compresoarelor, SCADA/HMI, radio wireless si software industrial de ultuma generatie pentru automatizarea fluxului de lucru, modelarea conductelor de transport si inventar/facturare.