EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

automatizare industria energetica, automatizari in industria energetica, Automatizare, Automatizari

In mediul de astazi, companiile de energie necesita un raspuns rapid si operaţional ca sa fie competitive in timp ce produc energie cu costuri reduse. Emerson Power este specializat in aplicaţii pentru actualizarea si modernizarea operatiilor existente, precum si solutii complete pentru sisteme noi. Software-ul de automatizare si solutiile se extind, asa cum este nevoie de conectarea personalului la informatia vasta despre intreprindere, in timp real, oferind noi posibilitati de a controla performantele intreprinderii.

 

 

 


icon_steam_fossil

Energia obtinuta din Aburi

Centralele electrice sunt in cautarea unor solutii de control, care sa reduca consumul de combustibil utilizat, dar sa isi sporeasca si productia, reducand in acelasi timp emisiile nocive. Emerson ofera solutii de control bazate pe experienta a zeci de ani de expertiza in domeniul managementului de generare a ciclului de abur, care permite cazanelor sa ruleze cat mai eficient in conditii de siguranta.

icon_hydro

Energia Hidro

O mare parte din capacitatea mondiala de energie hidro este controlata de echipamente de automatizare Emerson. Solutiile includ controlul turbinelor/generatoarelor, controlul valvelor de acces, sisteme de alimentare cu apa, instalatii si sisteme de informare supervizata.

icon_nuclear

Energia Nucleara

Solutiile si serviciile Emerson ajuta la functionarea centralelor nucleare in conditii de siguranta, dezvoltand un instrument esential pentru a intampina problemele de la instalatiile nucleare.

icon_combined_cycle

Energia obtinuta prin Ciclu Combinat

Mai multe unitati cu ciclu combinat au fost proiectate la sarcina de baza, dar acum sunt in mod frecvent utilizate in ciclu. Este esential pentru aceste unitati sa respecte angajamentele de expediere de fiecare data cand acestea sunt apelate.

icon_wind

Energia Regenerabila

Cu o crestere globala a cererii pentru surse de energie ieftine si nepoluante, operatorii trebuie sa gaseasca solutii suplimentare pentru a obtine un avantaj competitiv. Este esentiala imbunatatirea productiei de energie si reducerea costurilor cu respectarea reglementarilor standardelor de securitate. Obtinerea acestui nivel inalt de performanta necesita o baza logistica in timp real in cadrul instalatiilor de obtinere a energiei pentru un raspuns operational eficient.