EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

PAC8000-SafetyNetPAC8000 SafetyNet permite implementarea economicoasa a aplicatiilor de securitate functionala, inclusiv aplicatiile de oprire de urgenta (ESD=Emergency Shut Down), cele din domeniul foc si gaz (F&G) si cele de management al arzatoarelor (BMS=Burner Management Systems).


Fiind certificat de catre TUV Rheinland ca fiind corespunzator pentru executarea de functii de securitate SIL2, PAC8000 SafetyNet incorporeaza cele mai recente tehnici de proiectare pentru conformarea la standardele IEC 61508 si IEC 61511. PAC8000 SafetyNet este un sistem durificat, fiabil si deschis, a fost si este exploatat in toata lumea in multiple si diverse aplicatii de proces, in productia de energie, in uzine de gaz, in industria chimica si petrochimica, pentru sisteme de conducte de petrol si gaze precum si in toate sectoarele industriei de petrol si gaze.

 

PAC8000 SafetyNet - un sistem avantajos pentru siguranta functionala

 

Emerson, prin achizitia de tehnologii de la MTL Open Systems Technologies, s-a impus ca lider in furnizarea solutiilor de intratre/iesire si de siguranta functionala de proces.