EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

farma

Avand in vedera ca organizatiile private si publice de asistenta medicala se afla sub presiunea cresterii reglementarilor de pe  piata, industria medicala si farmaceutica intampina mari provocari pentru a creste flexibilitatea si in acelasi timp reducerea costurilor. Emerson Science, are software-ul si solutiile pentru a adresa cerinte unice cum ar fi cerintele de conformitate si documentatia de validare. De aceea se lucreaza impruna cu clientii pentru ca ei sa isi dezvolte business-ul si in acelasi timp sa elimine erorile din productie.

 

 


 

 

Obtinerea unui avantaj strategic

 

Pe masura ce se confrunta cu controale de reglementare sporite din partea autoritatilor, producatorii sunt provocati sa adopte o abordare proactiva pentru respectarea reglementarilor. Solutiile Emerson ofera vizibilitate si intelegere pentru a imbunatati consecventa procesului, trasabilitatea si calitatea. Este necesara o disciplina pentru a aduce imbunatatiri ale procesului si a urmari metode bune de productie care sa permita respectarea reglementarilor de conformitate.

 

Productia perfecta pentru fiecare lot

 

Mai mult ca oricand este necesara o securitate suplimentara, flexibilitate si usurinta de utilizare a aplicatiilor de administrare a loturilor. Software-ul Emerson asigura aceste cerinte, suplimentar pentru a reduce costurile, creste calitatea si stimula profitabilitatea. Interfata grafica usor de utilizat combinata cu functii de monitorizare si control imbunatatesc vizibilitatea si optimizeaza operatiunile.

 

containment

 

Pastrarea controlului oriunde si oricand

 

Pentru a obtine capacitatea de reactie rapida si a lua cele mai bune decizii, sunt necesare informatii corecte in mainile potrivite. Solutiile Emerson transforma cantitatile mari de date neprelucrate in cunostinte simple si utilizabile, folosind tehnologii testate.


Combinate cu instrumente de analiza puternice, se pot vizualiza perspective ale activelor si proceselor, cauzele de baza ale variatiilor de process, cum ar fi abaterile de la un process normal, alarmele de calitate sau a slicitariloe de lot manual, totul la o atingere.


Acum exista posibilitatea de a lua masurile potrivite in timp real – optimizand performanta si timpul de disponibilitate pe piata.