EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

 

car_robot Cu peste 25 de ani de experienta in industria automobilelor, Emerson vine cu o experienta profunda in industrie si tehnologii de inalta performanta concepute pentru producatorii de automobile din prezent. Solutia Emerson se bazeaza pe puterea Internetului Industrial – conectand masini, date si persoane – pentru a atinge un nivel fara precedent de vizibilitate al informatiei si vizualizare a productiei. Astfel, se obtine o productie mai rapida, calitate imbunatatita si costuri reduse.

 

Masini conectate care permit vizualizare
 
Agilitatea necesara pentru a raspunde rapid, la schimbarile din productie si lantul de aprovizionare, cu ajutorul solutiilor avansate de control. Se obtine, astfel, viteza, flexibilitate si control pentru a produce automobile mai rapid si a face modificari cu o precizie mai mare. Masinile conectate care se bazeaza pe Internetul Industrial ofera o infrastructura de control moderna care imbunatateste modul de desfasurare al afacerii – fiind inaintea concurentei.


Date si vizualizari conectate care asigura informatizare
 
Oferind o vizualizare integrata a datelor de productie si datelor din intreprindere, solutia Emerson ajuta la transformarea datelor in informatii utilizabile. Beneficiul il reprezinta informatiile in timp real pentru a optimiza productia automobilelor in fiecare etapa. Prin analiza profunda, se poate intelege si adresa cauzele de la baza, predictia problemelor inainte sa aiba loc si o vizualizare mai profunda a indicatorilor KPI care conduc la calitate, planificare, logistica, inventar, protective impotriva erorilor si multe altele.

 

machine_line

 

Persoane conectate conduc executia cu date utilizabile
 
Cand lucratorii detin instrumentele potrivite si o intelegere a modului de lucru, rezultatul este o executie fara eroare. Solutia Emerson conecteaza persoanele cu procesele de lucru digitale care sa permita o executie de proces fiabila, ciclica si respectarea procedurilor de operare standard (SOP), imbunatatita. De la gestionarea comenzilor si executie pana la fiecare etapa a productiei, se obtine o coerenta mai mare si obtinerea produsului de prima data, astfel scade nivelul rebuturilor si al costului.