EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

ape, ape reziduale, Automatizare, Automatizari

Cresterea cererintelor de astazi pentru facilitatile de ape si ape reziduale necesita o automatizare eficienta si mai robusta si suport informational. Emerson ofera software si solutii ce se preteaza acestor cerinte pentru industria globala de apa.

Solutiile propun cu adevarat cel mai mic cost de proprietate, prin protejarea investitiilor existente al infrastructurii si dau posibilitatea de integrare perfecta cu noile standarde tehnologice.


 

watertower

Operatiunile legate de apa si apa reziduala sunt consecvente, eficiente si responsabile

Producatorii se confrunta cu imbatranirea infrastructurii, scaderea veniturilor, modificarea reglementarilor si personal care se pensioneaza – toate aceste provocari necesita o planificare inteligenta. Piedica o reprezinta faptul ca informatia si sistemele sunt deconectate.
Emerson a inteles aceste provocari. Combinand tehnologiile avansate si un profund know-how industrial, solutiile pentru apa si apa reziduala au o eficienta crescuta, consistenta si responsabilitate pe parcursul operatiunilor. Acesta este motivul pentru care multe unitati se bazeaza pe solutiile Emerson pentru a desfasura operatiuni inteligente in domeniul apei si apei reziduale.